Nyelv választás:     Magyar      Angol

Rólunk

Munkatársaink szakmai felkészültsége alkalmassá tesz bennünket arra, hogy magas színvonalú jogi szolgáltatást nyújtsunk különböző jogterületeken ügyfeleink számára. Klasszikus polgári jogi ügyekben nagy számban látunk el peres képviseletet, szerkesztünk ingatlan adásvételi és egyéb szerződéseket. Az iroda alapításától kezdve látunk el képviseletet követelések érvényesítése iránti peres, nem peres és végrehajtási eljárásokban hitelezői és adósi oldalon egyaránt. Tevékenységünk részletesebb ismertetése a szakterületek menüpontban olvasható.

Az irodát 2003-ban alapította dr. Fórizs Zsolt irodavezető ügyvéd. Az irodavezető az alapítást megelőzően négy éven át dolgozott jogászként más ügyvédi irodában, korábban, az 1990-es években köztisztviselő volt, öt évig települési önkormányzati jegyzői pozíciót töltött be.

A Fórizs Ügyvédi Iroda 2004. évtől folyamatosan működik jelenlegi székhelyén. Jelenleg három ügyvéd, két ügyvédjelölt és három jogi asszisztens látja el az irodára háruló feladatokat.

Dr. Barta Sándor, az iroda büntetőjogi szakterületének vezető ügyvédje több évtizedes büntetőjogi tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik.

Az iroda ügyfélkörébe egyaránt tartoznak magánszemélyek, mikro- és kisvállalkozások, valamint közismert multinacionális gazdasági társaságok. Fontos számunkra, hogy az ügy jellegétől, a díjazás mértékétől függetlenül valamennyi ügyfelünk azonos, magas színvonalú jogi szolgáltatást kapjon tőlünk.

Bíróságok és hatóságok előtti eljárás esetében a megbízás elfogadását megelőzően tájékoztatjuk ügyfeleinket a pernyertesség esélyéről, az eljárás várható időtartamáról, a várható költségekről, azok megtérülésének esélyéről. Mindezen információk birtokában ügyfeleink érdemben dönthetnek arról, hogy érdekükben áll-e megbízni irodánkat a képviselet ellátásával.

Az alapítás óta eltelt tíz évben több pénzintézet, valamint települési önkormányzat is ügyfelünkké vált és büszkék vagyunk arra, hogy partnereinkkel jellemzően nem csak egyedi ügyekre vonatkozó, hanem folyamatos, hosszú távú együttműködés alakult ki.